RJ MEHANIZACIJA

Osnovni zadatak ove radne jedinice, jeste kontinuirano sakupljanje i transport komunalnog otpada, kako sa područja grada Doboja, isto tako i iz ruralnih područja, koja su u nadležnosti grada. U svom voznom parku posjedujemo šest komunalnih kamiona za prikupljanje i transport otpada. Zahvaljujući menadžmentu preduzeća, razrađene su sve transportne putanje na teritoriji grada Doboja, kojima se komunalna vozila svakodnevno kreću, a sve s krajnjim ciljem optimizacije upravljanja otpadom i smanjenjem operativnih troškova poslovanja.

Pored sakupljanja i transporta otpada, svakodnevno, ustaljenom dinamikom, stanovništvu i privredi nudimo mogućnost iznajmljivanja kontejnera (1,1 m3 i 5 m3) za vlastite potrebe (npr. renoviranje stana i izbacivanje šuta i ostalog materijala iz stana/ kuće – u iznajmljeni kontejner ili usljed neplanskih poslova za koje su potrebni dodatni kontejneri, a otpad koji nastaje nije rezultat redovnih nego vanrednih poslovnih aktivnosti i tome slično).

Za više detalja u vezi sa iznajmljivanjem kontejnera i uslugom prikupljanja i transporta otpada, koji nastane nakon navedenih aktivnosti, obratiti se na kontakt telefon 053/241-844 ili 065/769-447.

U sklopu RJ Mehanizacija, stanovništvu i privredi, nudimo specijalnu ponudu iznajmljivanja cisterne za proštopavanje kanalizacije, slivnika i septičkih jama, velikog kapaciteta proštopavanja – 10.000 m3, koja predstavlja jednu od najsavremenijih mašina ove vrste na regiji. Stručna posada mašine, posao će završiti u najkraćem mogućem roku. Za poslove koje odlikuje veliki stepen začepljenja kanalizacije, slivnika i drugo, nudimo mogućnost snimanja kamerom, te nakon obavljenog posla dajemo pregled radova koje je neophodno izvršiti.

Kontakt telefon za rezervaciju cisterne 065/769-447.